Ensimmäistä kertaa elämässä näyttelymatkalla POIKIEN kanssa, kotiin jäivät ällistyneet tytöt.
Tallinnan näyttely meni eilen yli kaikkien odotusten: pikku Tiku RYP-2 ja BIS2 Juniori. Yllä Tiku viettää lauantaipäivää colliepentu Nemin kanssa, kehään meno keskeytti hyvän leikin.

25 vuoden näyttelyissä kiertämisen jälkeen ensimmäistä kertaa koirani sijoittui RYP-kehässä. Oikeastaan vasta tänä aamuna tajusin, että olipa onni, ettei voitettu tai olisi tämän päivä kulunut Tallinnassa. Myös Stukie oli Rop, alla kuva ryhmäkehästä. Tiina sai valita ja esitti mieluummin Stukovan kuin Tikun. Kehään meno järjestys oli aivan ihmeellinen; sen ymmärrän, että schipperke tulee jonon viimeisenä, mutta että kelpie corgien jälkeen. Stukie sai loistoarvostelun ja minä kehoituksen ostaa lenkkarit; " Tällä kelpiellä on voimakkaat, upeat liikkeet, olisi hyvä jos handleri valitsisi kengät sen mukaisesti."
 
Kiitos Tiinalle turvallisesta kyydistä. Kotona oltiin kello kolme yöllä. Ja mikä shopping possibilities=uusi hame, 7 pakettia siipiä, gruusian leipää, persikkanektariiniä... aina samat ostokset.

kuvat Sari Kupiainen
Alla kuvia tältä päivältä. Ensin tuntui, että hanki kantoin ensimmäistä kertaa tämä talvena, mutta totuus paljastui keskellä selkää: polviin asti, pläts!

Alla Stukie ja Woo Wha


Ja kuka olikaan nopein? Eikä saparo suorene

Hyvää Ystävän päivää! Nyt käydää jännittämään Jillan loppusuoraa.