Ensi viikolla blogi ei varmaankaan juuri päivity, kun olen hiihtoloman vietossa. Saavat aikuiset koiratkin kunnon jäälenkit, jota kaipaavat enemmän kuin mitään koko maailmassa. Ja maanantaina on luvassa pikku matka Ouluun pitkän odotuksen jälkeen....


Yllä Listaykkönen Essin ottamassa kuvassa. Ilmeikäs, älykäs katse ?Kutsumanimi on vielä osin hakusessa: Hippa, Hip Hop, Hippi, Hippie.... vai kenties jotain ihan muuta. Mangokin käy.

Kultakutri nosti jo toisen korvansa pystyyn, muilla vielä puoli-lupat. Ikää tulee launtaina täyteen 4 vko, eli puolessa välin luovutusta ollaan. Pennut ovat hylänneet pentulaatikon ja vallanneet koko huoneen, mutta onneksi osaavat jo melko hyvin kävellä sanomalehden päälle, kun pissahätä tulee. Retta siivoaa vielä kaken muun, mutta tänä aamuna Rettan tissit olivat sen verran kipeentyneet, että pentujen luo meno näytti olevan sille koettelemus. Tänään yritämme ruokailla lautasella.  Tähän asti pentujen hoito on ollut kaikkea muuta kuin rasittavaa, siis minulle. En tiedä, sanoisiko Retta samaa.

Australiasta tuli postia tällä viikolla. Metsäpalot on saatu kuriin ja pahin pelko on poissa. Lämpötilakin on laskuun päin, takana reilun 40 asteen viikko ;-)  Camilla sai hoitoonsa palosta pelastetun koala-vauvan.


Suomessa on onneksi viileämpää, mutta toivottavasti ei hirveän kovia pakkasia.