Tässä tulee velipojat, Watti ja Tiku, kuka jahtaisi ketä?

Vallan mukava päätös syyslomalle=hakua koko päivä. Omaa kameraa en jaksanut vielä purkaa koneelle, mutta tässä joitakin Outin otoksia tältä päivältä. Kiitos Outi tuhannesti! Ja kiitos Raimo, Outi ja  Marjo neuvoista.

Jokainen koira oli oma itsensä, ja niin oli ohjaajatkin. Ilma suosi meitä ja ehdittiin ottaa kaikille kaksi kierrosta. Rettan vahvuus oli ilmaisut,  mutta yhä edelleen palataan samaan, suoria pistoja ja suora palkka. Osin se on varmaan minusta kiinni: Retta irtoaa hyvin, jos edessä on maalimies, mutta kun tiedän, että lähetän sen tyhjälle pistolle, jää pisto aina lyhyeksi.  Suvilta sain hyvän vihjeen, pitää vaan katsoa itse eteenpäin ja uskoa niin vahvasti, että siellä on, niin vahvasti että itse näen maalimiehen tyhjässäkin metsässä.

Paljon oli haukkua ilmassa ja monta kelpoa paikalla. Alla Tarra, Laada ja Watti.

heti tunnistaa sisariksi. Tykkään kovasti. Tällä kertaa ei tullut kapeita kuonoja! Kapea kuono, kapea mieli, meidän perheen sanonta. (Ulla antoi minulle 5 litraa ternimaitoa, josta tehtiin illalla vohvelit, joista neljä varasti näiden koirien emä Voi pahus, pitäisi ensin kouluttaa perusasiat kuntoon)

Wattista valitsin tämän kuvan: ihan kuin emänsä "Mainitsiko joku vohvelit, jammm....kyllä haluan harrastaa hakua."

Jotkut meistä olivat tosi hyviä, ja  vauhtia löytyi enemmän kuin valovoimaa kamerassa.

Jotkut juoksivat muuten vain tapaamisen voimasta ja elämän ilosta.

Mutta yhtä kaikki, kukaan ei säästynyt kuraisena olosta. Omat vaatteet on pesussa ja Hannen auto työnnetty pellosta. Kiva päivä, keväällä uusiksi. Huomenna yritän laittaa muutaman kuvan lisää.
Outin loput kuvat löytyy picasaweb.google.com/113396675922708790297

Ja nyt saunaan, lähtee kokojärjestyksessä  vasen kaks kolme, jonossa mars!