Ensin oli pakkasta, eikä agilityharjoituksiin päässyt. Nyt kun pakkanen laski ja ehdin jo elätellä toiveita keskiviikon treeneistä, niin mitä vielä. Olin maanantain kuumeessa, joten Kimmo vei aamulla koirat takametsään juoksemaan. Woo-koirapoliisi hermostui Rettalle, kun piti taas rynnätä satasta eteenpäin kapealla polulla "Puskuriin ei ajeta, eikä varsinkaan ohiteta kapealla polulla". Ja nyt on sitten Rettalla musta silmä, nimensä mukaisesti. Alla se parempi puoli. Vauriot ei suuret, mutta missikisoihin Retta ei menisi juuri nyt.

Lunta on enemmän kuin tarpeeksi. Tänä talvena pakkaset ovat olleet ennätysmäiset. Ja kaiken tämän jälkeen lehdessä oli juttu, että järven jäät on 10 cm tavallista ohuemmat. Jäällä on yhä vettä ja oikeastaan eteenpäin pääsee vain rämpimällä kelkkauria. Missä muut? Taisi se pieni schipperinpoika upota kokonaan.

Jos joku rakastaa  lunta, niin se on Stukie.

Uteliaana en voi olla aina silloin tällöin katsomatta Vuodatus-tilastosivuja. Arvatkaahan, millä google-hakusanalla näile sivuille löysi eilen tiensä yksi vierailija? "Maailman isoin tissi" ja pääsi vuoden takaiselle pentusivulle, jossa pikku-Lilla imee ahnaasti emänsä maitoa.