Tänään tulee 1 vuotta siitä,  kun meidän unelmienpoikamies Tikkari yritti saapua maailmaan. Ensin tuli takajalka, ja sitten ..... ei muuta tullutkaan. Neljästä pennusta tuo ensimmäinen oli suurin ja miehekkäin, miksi sitä mukavasta paikasta vapaaehtoisesti poistuisi. Tässä vielä elämän pituisen retken alkutaipaleella, Kiitos Anu- ei olla kaduttu, että Tikkari tuli ja hyvänä yritetään pitää. 


Voittajanäyttelyt meni  paremmin kuin ikinä olisi voinut kuvitellakaan, tuli titteliä, tuli serttiä, lahjakorttia ja ruusuketta. Suuronnittelut meidän upeille pikkupojille Wattille ja Keikolle!

Watti eli Bestseller Kova Meno oli lauantaina ROP ja sunnuntaina pu2, serttit ja voittajatittelit taskussa. Yllä Watti ja  Bestseller Funny Face, Fani. Messukeskuksen kuvat eivät kummoisia ole, mutta ehkä tunnelma välittyy. Myös Mangon näyttelyura alkoi upeasti, ja Taala esitti omaa vahvaa itseään. Rape on Suomen paras musta kelpo, molempina päivinä parasuros sijoitus, ja Woitto liiti veteraaneissa vauhdikkaana ;-)

Yllä Roope ja Kenkku, molempien päivien ROP- ja VSP -veteraanit, huonommalle ei hävitty, vaikka VSP-veteraani oltiin.  Roope  oli sunnuntaina ROP.

Tikkari sai molempina päivinä erit ja sunnuntaina Pohj JV-tittelin. Eipä tässä voi kuin hymyillä tyytyväisenä. Yllä Tikkari hyvässä seurassa, hotellin sängyllä sheltti Matan kanssa. Hu hu, kyllä hengästyttää Tikua jo pelkkä ajatus tulevasta hotelliyöstä. Tosin Auli unohti Matan vessaan, joten rauhallinen yö tuli.

Tikun syntymäpäiviä juhlittiin Mjölkens Mamma Rettan kanssa. Tosin Retta oli juhlistanut Tikun päiviä jo päivällä murtautumalla näyttelyreppuun ja syömällä 200 g kuivattuja siankärsiä, 150 g kanankauloja, hammaspurutikkuja, pohjalle unohtuneet, kuivuneet donitsit. Tässä meidän yleinen iltaohjelma.


"Kuka voisi ajan pysäyttää, kuka kellot seisauttaa, kun maailma antaa kaikkein kauneintaan". Kenkku kiittää kaikki kehän äärellä kannustaneita. Me heitämme hyvästit näyttelykehille - Nyt alkaa täysin ansaittu täyspäiväinen eläke: Nyt saa lihoa, nyt saa varastaa, meluta ja meuhkata....Kiitos! Minulla on upea koira.
Tässä C.I.E Fin & EST AgCH, FI, EST, LV, RUS MVA, EST V MVA,  BaltW06, RKFW07, EST V-05-07, ESTVV 09, MVV09, BH, Jun Ag SM-02 Bestseller Saro Wiwa ja viimeinen ruusuke, aina oma itsensä ja sellaisenaan täydellinen

Laskinpa vielä lopuksi, että uraan mahtuu agilitykisoja 6 maassa.