Woo Whan ja Rettan pennuille tuli peräkkäiset syntymäpäivät. Iltasella Retta vähän petaili, mutta ei missää nimessä niin paljon kuin Woo, jolla superlonin palaset lenteli ympäri huonetta. Ja lämmön mittauksessa ei tapahtunut minkäänlaista muutosta, tai sitten se oli niin nopea alenema, etten huommannut sitä, vaikka mittasin neljän tunnin välein. Puolen yön maissa Retta hyppäsi viereeni sänkyyn nukkumaan, eikä mennyt kuin 20 minuuttia, kun eka pentu putkahti maailmaan. Ja Kenkku nukkui sängyn jalkopäässä noin metrin päässä pennuista, eikä tiennyt tuon taivaallista.

Tällainen läjä niitä on, onko nuo enemmän isänsä vai emänsä näköisiä, en osaa sanoa, mutta äänen käyttö tulee Rettalta.
Alustavat kutsumanimet voisivat olla kuta kuinkin: Raisu, Ruska, Riemu ja Hyrrä(=Reetan tyttö) ja pojat Rieku tai Reilu ja Rehti (ne joka paikkaan ehti)


Woo Wha on emä, joka katselee ja ihailee pentujaan, mutta Retta kääntelee ja vääntelee niitä ylen aikaan. Pesuohjelma, sekä Rettan pentujen pesu, että pesukoneen pyyheliinapesu, käy kuumana koko ajan. Kerran sain Rettan kannettua ulos pissalle. Se paneutuu täysillä emona oloon.


Kymmenen pientä hännän tupsua, tässä on meille onnea kyllin.