Tikkari on lamaantunut= ihanainen haju ylittää pienen pojan sietokyvyn rajat. Nyt pakataan Saulin kanssa tavarat ja otetaan Kenkku ja Tiku ja jätetään hajupommitytöt Kimmolle hoitoon. Toivottavasti näitä "avointen ovien päiviä" ei kestä kauaa.

Kun on näin kuuma, Tiku viettää päivänsä pensaan juurella.

Tähän viikkoon on mahtunut kaksi suunnistusta, maanantairastit ja eilen Riennon rastit. Kivaa hommaa. Tilattiin juuri My Loggerit niin näkee jälkeen päin selittelemättä, mikä rasti löytyi heti ja missä harhailtiin.

Tikua on raahattu harjoituksista toiseen ja se oli mukana molemmilla suunnitusreiteillä. Maanantain agilityn jälkeen päätin, että tällä viikolla panostetaan pujotteluun. Niinpä me Suvin ja Taran kanssa mentiin hallille ja viritettiin pujottelun alkuun ja loppuun yhdet verkot, että saa vahvistettua pujottelun molempia puolia. Ja oli se vaan kumma, että Tiku ei enää edes aloittanut pujottelemaan; Meni kohti ja juoksi ohi. Suvihan sen huomasi, että verkot oli juuri päin vastaisissa väleissä. Typerä ohjaaja, toisilta agility pitäisi kieltää. Ehkä tämän päivän harjoituksen jälkeen voidaan todeta, Tiku EI aloita pujottelua väärin, vaikka kuinka yrittäisi.

Alla Marjon tuoma orvokki, kun Marjo tuli ekaa kertaa katsomaan Laadaa. Tiku on varmaan huolehtinut lannoituksesta.

ja sitten vielä kaksi kuvaa Laadasta viime viikolta. Kuvat Outi Heikkä-Toni