Mini, medi ja maxi möllien voittajakolmikot.
Sunnuntain aamupäivä kului epävirallisissa. Sain houkuteltua muutaman oman agiryhmäläisen mukaan, eikä ollenkaan huonoin tuloksin. Nyt, kun voi ylpeänä kävellä paikalla valmentajan roolissa, ei tarvitse oman koiran kanssa hikoilla radalla (tosin Rettalla ollut pari niin työntäyteistä päivää takana; luulen että hiihtamisestä on jalkat sen verran jumissa, että jätimme radat omalta osalta väliin)
Corgi Rulla sijoittui toiseksi tuloksella 5 (harmittava pikku pysähdys ennen pussia), Martta oli toinen tuloksella 15, Martta oli tosin ilmoitettu väärään kokoluokkaan ja Tara korjasi JÄLLEEN KERRAN maximöllien voiton. Nyt Taralla ja Suvilla on  jo aika hyvä Ranking asema LAUn epävirallisten 2010 ranking listalla, kunhan se vain julkaistaisiin. Ryhmä U:ssa on vielä muutama näyttämätön valttikortti varalla, onkohan agilityseuralla mitään Paras haastajaryhmä-valintaa. Meidän ryhmää parempaa ei ihan äkkiä löydy.

Alla Youtube-linkki Rapen ja Taran ratasuoritukseen http://www.youtube.com/watch?v=dgICdo9WwqY  kuvan taso ei kovinkaan kehuttava(kuten ei noiden yläkuvienkaan taso), mutta ohjauslinjat näkyy. Mirkakin olisi pelastanut paljon, siirtymällä loppusuoralla vasemmalle puolella.

Reetan kanssa tehtiin jo monta suunnitelmaa näyttelyiden ja agin suhteen. Jos joku haluaa mukaamme, niin seuraan mahtuu ja samaan kyytiin: 8.5 Parikka ryhmänäyttely ja toukokuussa agiura teholla alkuun Imatra, oiko ollut 24.5.

Yksi voitto viikonloppuun mahtuu: Retta, tuo ahmatti, osallistui nakki formukakisaan lauantaina ja jäi osakilpailun toiseksi, mutta meidän onni oli, että sama koira, joka voitti Rettan, oli voittanut jo ensimmäisen osakilpailun, joten finaalipaikka annettiin myös osakilpailujen kakkosille. Ja finaalissa Retta korjasi potin. Rettan mielestä palkinto oli paras mahdollinen.

PS Perjantain hiihto meni hiihtämisen osalta mainiosti, mutta lähtövalmistelut kestivät (auto upposi puolimetriä hankeen, kun tien reuna petti, eikä ihmisvoimin hievahtanut mihinkään), loppujen lopuksi palattiin 8 kilometrin kierrokselta klo 23.15. Mukana Stookie, Retta, Tikkari, Moira, Katri ja minä, mutta enemmänkin olisi mahtunut.