Viikonloppuun mahtuu paljon. Ensimmäiset pennut lähtivät tänään uusiin koteihinsa ja molemmille tuli pitkä matka: Agnes muutti Vaasaan ja Itä-Länsi Kokkolaan! Hyvää matkaa, kasvakaa kunnon koiriksi ja pitäkää korvat pystyssä!


Pititjalili eli Itä-Länsi oli lähtökuvissa kovin poseeraavalla tuulella.

Agnes eli Oodlawirra taas on kovin paljon menevämpi ja siitä saatiin nippa nappa muutama sinne päin onnistunut kuva kahdenkymmenen otoksen jälkeen.



Pennuilla on ollut ohjelmaa varmaan vähän liikaakin. Metsälenkkejä on tehty joka päivä ja ulkoiluttajia on ollut kovin monen ikäisiä.

Vaikka aina joku pennuista jää jälkeen tai eksyy sivuraiteille on aina palattaessa ollut yhtä monta pentua kuin lähtiessä. Nyt on vain opittava laskemaan seitsemään. Matkalla on haasteita, esim. lammikkoa emme voi ohittaa pysähtymättä. Se on yksi matkan kohokohtia. Aina yksi tai kaksi pennuista tipahtaa/tönäistään/pulahtaa uimaan ja usein miten se läpimärkä on Hyrrä.

Meidän koiralla on takuu: Nämä osaavat uida. Ja mikä parasta meidän koiria ei palkästään pestä ennen kuovutusta, vaan se saavat luonnon mukaiset turvekylvyt. Ja meidän mustatkin ovat niin likaisia, että näytävät ruskeilta.

Myös märkä pentu haluaa syliin, vaikkei olekaan ihan kaikkien mieleen.

Väliin pysähdytään miettimään ja katsomaan maisemia, ja ottamaan lukua.

Ja sitten taas mennään: Go Baby Go. Tanner tönisee.

Mikä oli vaikeinta lähtemisessä? KAULAPANTA = ärsyttävän, kiristävän, ahtaan kutittava.

Huomenna Speed Race ja keskiviikkona mölli-toko. Pennuilla ei taida ikä riittää vai riittäisikö sittenkin?