Takametsän majava nousi yhdessä yössä julkisuuteen, kun oli kaatanut yöllä puun sähkölinjan päälle ja koko Skinnarila oli ilman sähköjä. Patojäbä oli saanut palstatilaa monen sivun edestä. Nyt taitaa olla rakentelut rakennettu, eiköhän kaupunki käy tekemässä selvää majavan patoverkostosta. Tuhannen harmitus.

Aamupäivästä treenattiin hallilla. Pikkumustilla on monta hyvää ratapiirrosta tarjolla loppuviikon harjoituksiin. Tii Piin kanssa en ole tehnyt yhtään radan pätkää puoleen vuoteen, mutta melko sujakasti tuo kulki. Rettan pujottelu sujuu taas vaihteeksi hyvin, suurin ongelma tällä hetkellä on se tärykalvoja koetteleva räksytys ja takaa leikkaukset hypyllä= seuraavan kahteen viikkoon en enää leiki sen kanssa hallilla. Kontaktit oli myös tänään entisellä mallillaan.

Hallilta lähdettiin karpalon keruuseen. Kaikki kelpotytöt ja Tiku mukana. Yllä Tii Pii (ei varmaan millään arvaa, kun katsoo Piilopolun sivuja, ovatko Tii Pii ja Pate sukua= se Pate poika ei puusta pitkälle tipahtanut) Alla Woo.

Kun kotiinlähdön aika koitti kävi aurinko paistamaan. Puoli ämpärillistä saatiin, ei hassummin. Tikua ei julkistettaviin kuviin vielä päästetä pikku bikiniturkissa.

Onnea Jilla ja Pinja Hämeenlinnan VSP.
Keiko todistetusti A-luokkaa-myös kennelliiton mielestä.