Meidän paikka Rettan kanssa ei taida ikinä olla kolmosissa, mutta ehkä sitten sääntömuutosten myötä tulee meidänlaisille "for ever"-kortti; kun sen valitsee, ei tarvitse ikinä nousta kakkosista, vaan on osoittanut, että taidot ei vaan riitä korkeammalle.

Lauantaina oltiin Mikkelissä kisaamassa agia. Vaikka oma koira onkin, niin täytyy myöntää, että Tiku Taku on ihmeellinen hannu hanhi, kultalusikka tassuissa syntynyt : Retta tekee kisa toisen jälkeen tosi hienoja ratoja ja aina tulos on 5 tai hyl ja Tikkari, tuo pieni pallosaparo, joka ei mistään mitään tajua, saa luva nollan tuosta vaan, vaikka edes kaikki yksittäiset esteet eivät ole hallussa, Jos Tiku nousee ennen Rettaa kolmosiin, niin laitan saparon solmuun smileyJa niinhän siinä kävi, että Tara matkasi kolmosiin ja nyt olen matkaseuraa vailla.... Onnea Suvi ja Tara! Onnea myös Pimulle ja Ritvalle ja Vanille ja Hannalle!

Ruotsissa on jo nyt medi-raja 45 cm. Saattaahan se olla että säännöt muuttuvat täälläkin ja sitten saa sanoa bye bye 60-set.

Kerrankin saatiin torstai-iltana enemmän väkeä raunioille; oli kolme etsittävää, häiriöhenkilöitä (!) ja Rettalle jopa häiriökoira. Minusta oli yhdet koko uran parhaimmat harjoitukset. Rettalle meni niin kivasti, että ajattelin ensin, etten edes ota Tikulla mitään, ettei hyvä olo katoa. Mutta (kuten tietenkin tein) otin Tikun viimeiseksi ja sekin meni paremmin kuin koskaan. Häiriökoiraa Retta ei mitenkään noteerannut, kaadettu roskis oli piiloista vaikein, mutta ON SE HYVÄ! ja kuuluva!

Alla muutama kuva: Salama ja irtopatukan paluu

Täällä on, se on varma.

Kun käsi liikahtaa, tämä poika säntää...

Nämä olivatkin tällaiset bordercollie -kelpie -rauniotreenit tällä kertaa.

Ja Kenkku seurasi tiiviisti koko kaksituntisen.

Viime keväänä tähän aikaan selailin innoissani Palveluskoiraliiton koe- ja kurssikalenteria. Nyt olen vain ilmoittautunut kolmelle leirille, enkä yhtään koepäivää ole kirjannut ylös, en edes sen vertaa, että olisin katsonut soittoaikoja. Mutta torstaisin yritetään saada raunioille porukkaa, paitsi ensi torstaina olen matkalla kohti Roskildeä, joten se siitä viikoittaisesta harjoittelusta.

Nyt hieman pihan haravointia ja kunnon lenkille. Huomenna luvassa suunnistusta (maanantairasti poikkeuksellisesti tiistaina) ja jumppa; jos sitten seuraavissa agikisoissa olisi vähän paremmassa iskussa.