Watti ja uudet aluevaltaukset; viime viikonloppuna Watti kävi MH-testissä. Tuomarien loppulausuma:  yltiösosiaalinen, leikkisä, äärimmäisen vilkas koira, jolle aggressio näyttää olevan täysin vieras käsite. Eri osa-alueet pistetytetynä löytyy Watin omasta blogista www.kelpowatti.vuodatus.net

Mutta ei siinä kaikki: Watti ja Hanne ehtivät koiratanssikisaan. Näin Wattin esityksen kahta viikkoa ennen kisaa. Tätä ennen olin nähnyt vain kaksi esitystä: Sinin ja sheltti Sonicin super upean tanssin, joka on maailman huipputasoa,  ja nuorisoleiriläisten yhden päivän harjoittelulla saadut ryhmätanssit. Wattin ja Hannen tanssi oli hyvä kokonaisuus, tosin siirryttäessä nopeampaan osuuteen, karkasi Watti välilä omille "kierroksille". Kisoissa esitys meni aika nappiin:seura Tahtitassut, noviisiluokka: tekniset pisteet. 83,67, taiteellinen vaikutelma 77,33, yht. 161, sija 3! 



Woo hermostui ja tuhosi Rettan pallon. Sen jälkeen Tiku otti täytettä joulupukin parraksi suuhun ja Woo jahtasi perässä ympäri asuntoa. Kenkku katsoi omalta tuolilta näytelmää: Jahtaa jolupukkia, kyllästyneenä. Illalla siis vielä imurointi luvassa.

Oli se vaan hyvä, etten ilmoittautanut koiria Voittajanäyttelyyn. Meillä ollaan varsin karvattomia, paitsi Tikkari, jonka uusi talviturkki on saapunut.

Tänään oli aika kaivaa paras potkuri esille ja tehdä ekat kierrokset. Jos ensi viikonloppuna vain ehtisi, niin tuo meidän lähellä oleva "rauniorata" on aivan upeassa kunnossa. Nyt sinne tuli styroxlevyjä, joten eri tyyppisiä piiloutumispaikkoja on vaikka kuinka, ja on puisia ja metallisia siltoja.....