sitä pienemmät perässä. Maitoa imetään ja kovasti kasvetaan, siinä on pennulle työtä kyllin.
Woo Whan Mega-tyttö rikkoo painoennätyksiä ja Rettan pennut yrittävät kasvaa perässä. Etumatkaa ei hevin kurota.
Näyttääkö vasemman puoleinen ilme tyytyväiseltä? Varmuuden vuoksi Megan herää muutamaa minuuttia ennen muita ja käy ottamassa alkuimaisut ja palaa muiden kanssa yhteissyötäntöön.



Rettan tyttöllä on varaa näyttää teille kieltä: voiko kellään mennä tätä paremmin: nukun, syön, nukun, syön...

Tässä on se poika, jota kaavailtiin Heidin perheeseen Lindan koiraksi. Aina voisin vääristellä totuutta, mutta Rettan jälkeläisistä kukaan ei ole kovin sanaton, joten tämäkin pentu on todennäköisesti hyvin sanavalmis: tulette huomaamaan, että kaikkia mielialoja voi ilmaista äänillä- skaala on mäkätyksestä surinaan, huokailuista haukkuun. Mutta toisaalta: Rettaa ei ikinä tarvinnut raunioilla tai hakumetsässä opettaa haukkumaan.

Seuraavat kaksi viikkoa meillä on rauhoitettu- olet tervetullut katsomaan pentuja, mutta annetaan ensin emoille rauha tutustua jälkeläisiinsä. Parin kolmen viikon kuluttua, kun pennut ovat avanneet silmänsä ja liikkuvat enemmän, on niissä enemmän katsottavaa.

Pennuille voi lähettää kutsumanimiä, sitä mukaa, kun niitä keksitte: Reetta ja Mikko haluavat Hyrrän, Leon perhe pitää Megan ja Linda haaveili Ringosta ja kenenhän pojasta tulee Nemo Jr.

Rettan pikkutytöt