Päivä kerrallaan pentujen paino lisääntyy, liikettä tulee enemmän, ja Rettakin mielii mukaan kävelyille.

Pentujen "kutsumanimet" alkavat vakiintua syntymäjäjestyksen mukaan

EKA ensinnä syntynyt poika, iso jättipossu, joka raivaa muut pois tieltään, kun on ruoka-aika, ei jää muiden varjoon eikä varsinkaan syrjimäksi, pitää siitä itse huolen, varmaan jo huomenna yli puolen kilon.

DOS, selällään köllöttelijä, joka löytyy usein emän takajalkojen välistä. Aivan samankokoinen ja näköinen kuin Juhliva Nelonen, joten näitä kahta en aina edes erota.

TRIA pikku likka, pentueen pienin, mutta ei vaatimattomin. Nukkuu yleensä pinon päällimmäisenä ja melko usein selällään kuten emänsä.

FIRA FYRA onneksi rauhallisempi kuin ennen syntymäänsä, liikkuu vilkkaasti, mutta tasapaino ei hallussa. Jo tyässä vaiheessa ongelmia saada punnittua, kun meinaa karata vaa'alta.

FEMMA löytyy aina takanisistä, ihan viimeisestä, nukkuu tissi suussa, että on heti herättyään valmiina uuteen imuun. Onkohan nimi liian neitimäinen?

SIETE (?) ihan eri sävyä kuin muut ruskeat, ainoa pikku rintamerkillä varustettu. Myös ensimmäisten joukossa syömässä, tytöistä selvästi isoin.  

SELLA pentueen kaunotar minun silmiini (Luultavasti väristä johtuen :-) Jos maitoa ei tule, ei epäile käyttää ääntään. Usein mustan veljensä vieressä.

Yllä 2905 grammaa kelpiepentua.

Eikö olekin ryttyiset kuonot?