Pyysin jo apua bordercollie-kelpiefoorumiltakin, ongelma on tänä:
Erki syö kiviä, niin kuin kana jyviä,
ne on Erikst hyviä.
Kiveä ei ulos suusta nakkaa,
aikoo tehdä siitä kakkaa.
Vaan mahassa ei kivi sula,
silloin Erkille tuli pula.
Oksentelee siellä täällä,
kiviä on sohvan päällä.

En tiedä tuliko tapa siitä, että näki Woo Wha ja Rettan syövän jäniksen papanoita, vai tunteeko Erki että on puutetta kivennäisaineista. Kävelyllä se oikein kyttää, mitä suurempi hiekoituskivi ja nopeampi imaisu. Nyt lisäsin ruokaan ylimääräisen kalkkitabletin ja hain rintarustoja ja luita sulamaan.

Ensin luoja loi korvat ja mietti hetken mitä laittaisi väliin, kun maailmassa oli jo kaikki tarpeellinen- laittoi kelpien, kun ei muutakaan enää keksinyt.

Isoäiti ja ei-missään-nimessä-suosikki-jälkeläinen



Tänään oltiin tunteja jäällä, nyt iltaa kohden on pakastunut niin, että suunnitelma mennä huomenna laavulle asti, ei ehkä toteudu.
Suvi kysyi seuraa Lahteen koiranäyttelyä katsomaan, mutta taidan kuitenkin mieluummin viettää päivää ilman että herästyskello soi, ilman, että tarvitsee laittaa mitään älykästä päälle. Jos jäälle tarkenee sinne mennää, mutta huomenna ainakin jatketaan jumppabuuumia ja koulutetaan Tikua. (Retta hätääntyi niin kun kaivoin eläinlääkärin numeron ja kävin varaamaan sterilointiaikaa, että juoksut alkoivat heti).


Mutta näistä on tullut paita ja peppu.

Nyt on käyty elokuvisassa katosmassa Metsän tarina ja syöty Rossossa (Jossa Kimmo ei saanut valkosipulitonta pizzaa)  ja koiratkin ovat aika velton oloisia, joten saunaan ja lenkki sikseen...