Nyt on viikonloppuun mahtunut sitä sun tätä. Lauantaina ja sunnuntaina nähtiin Watti. Ehdittiin väsyttyttää Tikua Wattin kanssa metsässä ja raunioilla.

Wattista saa aina hyviä kuvia.

Watti edestä, Watti sivusta.

Retta kävi ottamassa pienen ilmaisutreenin, Tikkari etsi kaksi maalimiestä moitteettomasti, mutta ei ymmärtänyt, että sitten ne löytyivät ja harjoitus loppui. Tiku vain jatkaa.... no onneksi ei löytänyt enää kolmatta maalimiestä tai olisimme olleet todella sanattomia. Watti etsii todella hyvin ja innolla, mutta ilmaisussa jalat liikkuu samaan tahtiin kuin leuat: vaikka onko sanottu, että ilmaisu on paikalla haukkumista?

Sunnuntaiaamupäivällä Tiku kävin Kotkan näyttelyssä, tulos VSP: alku meni vallan mainiosti ROP-valintaan asti. Silloin Tiku löysi pissan  kehästä ja suuntaisi kaikki ajatukset siihen=, eikä nostanut enää kuonoa maasta. Kotkassa näimme pitkästä aikaa Rettan tytön Mangon ja taas se sert oli niin lähellä, Mango PN3 vasert ja vara-cacib. Seuraavasta näyttelystä ? Toivottavasti...Tiku lähettää onnittelut äidilleen Akkalle BIS-veteraanille!

Mitä tapahtuu kun kolme 12 viikkoista kelpietä tapaa toisensa.
Saa ainakin kelpieläjän, jossa kaikki puree tosiaan. Alla Woo Whan pennuista kolme:Mega, Tarra ja Laada.

Saa hämmystyneitä omistajia: "Kauan ne oikein jaksaa?" Omistajat eivät jaksaneet, kelpiet kyllä tunnin jos toisenkin.

ja kun ottaa sata kuvaa, saa yhden hyvän: Mega seisoo.....vahingossa juuri sen tärkeän sekunnin aloillaan.

Vai onko se sittenkin taitoa, kun Megasti saatiin useampi kuva.

Myös tässä Mega.

Alkuperäinen haave oli saada kaikki kolme sisarusta samaan kuvaan, mutta yritykseksi jäi.

tässä Tarra.

 ja Laadasta tuli vain yksi kuva.

Kaikki kolme olivat kuin samasta puusta veistetty (ja Agneskin videokuvan perusteella etäosallistujana). Oikein hyvänkokoisia, vahvoja, tummasilmäisiä eloisia kelpon alkuja isoilla korvilla ja avoimella sydämellä varustettuja. Kasvakaa samaan malliin.
Tunsivatko pennut toisensa? Ehkä, mutta Tikun ne takuulla muistivat. Kun otin TIkun autosta, pienokaiset saivat uuden jahtauskohteen.

Meidän perheessa on tapahtunut varkaus, ei yhtä vaan kaksi syyllistä. On puoli tyhjä ruokasäkki keittiön nurkassa, paisunut ruskea kelpie (siinä ei mitään uutta eikä ihmeellistä, eikä uutiskynnys ylity) mutta, että löytyy myös lihava musta kelpie...Woo Wha taisi kokeilla perässä itsepalvelumyymälän palveluja. Niin siististi oli ryöväys suunniteltu (avaamaton säkki) että lattialle ei ollut kuin muutama pieni pussin kyljestä revitty pala.
Periytyykö taidot alenevassa polvessa? Hmmmmmm, miettii Mega ja vesi herahtaa kielelle.

Onnea vielä kerran Marjo & Turha tänään Imatralla Etsintä 1 koulutustunnus, EK1

PS Hanne laittoi viestin, että Wattista löytyi iltaleikin jäljiltä 9 punkkia. Tiku jäi toiseksi-löytyi vain viisi Tiku on niin pieni, että edes punkit eivät löydä sitä.