Tänään Mango kävi lonkka- ja kyynärkuvissa, ilmeisen hyvin tuloksin, mutta odotellaan vielä kennelliiton virallisia lausuntoja Keikosta ja Mangosta.

Karpalot kypsyvät suolla pikku hiljaa ja suppilovahverot ilmestyvät risukkojen väliin, joten suolla ja sen laidalla on tullut vietettyä useampi tunti. Kuvat Rettasta onnistuvat aina, Kenkusta useimmiten, Tikusta joskus ja Woo Whasta ei koskaan - jotenkin taas näissä viimeksi ottamissani kuvissa Retta on Rettan näköinen ja Woo Wha on ihan kuin dobberi. Joten tarjolla taas, Riemu Reetu

Tikun viime viikko oli osallistumisien suhteen... no... ei ainakaan hätyytelty palkintosijoja. LPKY:n junior handler kisa meni kaatosateessa ja nuuskaamalla, joten ei palkintoruusuketta, vaikka Miira vei Tikua kaikella sitkeudella.
(kuva Veera)
Eilinen agi-kisa meni siihen asti hyvin, kunnes radalla vastaan tuli suora putki, hyppy edessä ja sen jälkeen A. Ei kai Tiku sille mitään voinut, että A jotenkin odottamatta siirtyi kohti schipperiä ja schipperi syöksähti ylös. Tuloksena tuplattu hylky.
 

Nyt pitäisi lähteä ostamaan huippumakupaloja. Viikonlopuksi matkataan Rettan kanssa palveluskoiraliiton IRO-rauniokoulutukseen Imatralle. Retta parempiensa joukossa.....Maanantaina olemme toivottavasti monin verroin taitavampia tai ainakin taidokkaampi, ja Retta on ääni käheänä.
Ja lopuksi: Olen ilmoittautunut HAKUKOKEESEEN..... he he

Onni on omistaa oma koira, tällaista sydänkorvaa ei kaikilla olekaan, mutta minullapa on kohta ollut 12 vuotta.