kyllä schipperke pärjää, mutta pärjääkö kelpie? Watti ja Tikkari tuntevat yhä koko sydämen ystävyyttä, heti tavatessa leikki käynnistyy 100-prosentin teholla. Väliin peräkkäin, väliin päällekkäin. Seuraava hetki alla olevasta kuvasta puoli sekuntia eteenpäin, potkaisee Watti takajaloilla Tikkarin puoli metri ilmaan, josta Tikkari tekee kuperkeikan takaperin.

Watti tuli kylään heti aamusta ja vietiin Hannen kanssa koirat juoksemaan ryteikköön, joka kuvaa takametsämme tämän hetkistä tilaa kaikkein parhaiten. Komea poika tuo Watti, paljon on ulkönäössä isäänsä, mutta emän kuono ja tavat.

Metsälenkin jälkeen katsottiin teekkarien mäkiautokisaa. Täällä Skinnarilassa on jo vappumenot käynnissä.

Tuntui oudolta lähteä agikisoihin vasta iltapäivästä. Retta ja Rulla;  molemmille tulos 10, mutta hyvä rata molemmilla. Retta tämän päivän virheet tulivat renkaasta (Rettan moka) ja pujottelun aloituksesta (minun moka). Rata oli parempi kuin hyvä, mutta vielä pitää hioa ohjausta ja yhteistyötä.
Onnea Tiinalle ja Warmalle kolmosluokan voitosta ja sertistä ;-) Olisin ikuistanut Warman voittopalkinnonjaon valokuvin, mutta Tiinaan ei palkintojenjaossa näkynyt