Agilityharjoituskausi alkoi, neljän kuukauden täystauon jälkeen. Ja niin kummaa kuin se onkin, niin sekä Tii Pii että Retta olivat parantaneet menoa kumpikin, Tii pii oli suorastaan uskomattoman hyvä. Rettan suurin puute on tuo pujottelu, josko saisi omien keppien välin muutettua sääntyöjen mukaiseksi, niin saataisiin sekin asia kuntoon. Marika yrittää harrastaa agilityä Woo Whalla = Woo Wha harrastaa omiaan ja marika plakitsee, jos osuu vähänkin mihin pyydettiin.  Eilinen osoitti, että ei se nyt ihan tuhoon tuomittu ajatus ole. Olisin voinut mennä itse asiassa paljonkin huonommin.

Kännykkä hajosi eilen (neljäs vuoden sisään). Pakkasin pikkukelpot Nissin takapenkille Tikkarin seuraksi ja lähdettiin Markantaloon ostoksille. Kyllä oli Nissanin ympärillä yleisöä, valehtelematta 10 henkeä, kun palasin takaisin: Voi miten ihania....ja illalla pikkukelpot oli täysin uupuneet, nukahtivat jo puoli yhdeksän.

Alla Lucky, joka on myös saanut korvansa ylös ja nähtävästi kuten siskonksa Mangokin, niin vallattua myös sohvan.

Kiuruvedeltä tuli Annelta terveisiä: " Tuosta pojasta ei voi kyllä olla muuta kuin iloinen.. Muutamia perusasioitakin ollaan jo keretty hieman opiskella. Luoksetuloa ollaan yritetty harrastaa oikein uralla sekä sisällä että ulkona. Ja ihme kyllä poika kuuntelee suurimman osan ajasta pihallakin. Asiaa vaan hankaluttaa edelleen nuo kissat.. Lucky pelkää ja haukkuu niitä ja kissat  senkun vaan uteliaasti tulevat kohti. Ääntä tästä pojasta kyllä löytyy vaan oon yrittänyt jättää sitä huomioimatta. Kaikki uudet asiat pitää aina ensin haukkua ja sitten mennään vasta katsomaan lähemmäs. Virtaa on kyllä vaikka muille jakaa mutta se energia on yritetty käyttää johonkin hyödylliseen.

Täällä talvi jatkuu, samoin upeat jääilmat. Tänä aamuna puolitoista tuntia jäällä ennen töihin menoa.
Alla Retta ja Kenkku.