Käyty on ja oli kaiken kaikkiaan varsin mukava kokemus: pisteitä tuli vahvan kakkostuloksen verran, 155 p. Seuraamisista saimme enemmän kuin olisimme ansaitseet, väljyyttä oli hmmmm... reilusti. Kaikki yksittäiset liikkeet tuli suoritettua, mutta kaikista jäi loppuasento puuttumaan, joten  kovin  seitsikkopainoinen rivi, paikallaoloa ja luoksepäästävyyttä lukuunottamatta.
Alla Retta pahana (kaikki tämän kerran kuvat
Henna Pietikäinen: hienoja ovat-kiitos!)


Jilla ja Pinja olivat meillä matka- ja kisaseurana: Keppi pilasi Jillan tämän päivän suorituksen. Kentällä oli puukepukka, jonka Jilla löysi. Liikkeenohjaaja otti kelpin, mutta Jilla näytti miettivän enemmän kepin kohtaloa, kuin itse liikeitä. Alla Jilla ja "Bye Bye tulos!"- tällä kertaa.

Kisasta innostuttiin niin, että kun kotiin päästiin, yritettiin saada paikat Parikkalan tokoon, mutta ikävä kyllä kisa oli jo täynnä, joten tänäkin vuonna SPEED RACE KOTKA 3.10 kutsuu, joten kaksi kelpieitä (=Jilla ja Retta) etsivät kahta alle 45 cm koiraa, mielellään tietty kelpoja, joukkueen täydennykseksi. Vink Vink Pimu, Mango, Fanny.....
Kaikki osaa juosta!",todistaa Tikku-ukko, eikä mene alla olevassa kuvassa edes täysillä kun ei ole saparo suorana.