"Toiset hyppii agilityesteitä, toiset viehättäviä narttuja", ajattelee Stukie. Stukovalla kävi Hi-Likka vierailulla onnistuneesti lauantaina ja toisen kerran maanantaina. Nyt odotellaan, mutta eiköhän tuosta tulosta seuraa sen verran asiantuntevaa hoitoa oli saatavilla.

Lauantain agilitykisat menivät varsin onnistuneesti, vaikkei ihan huipputuloksia saavutettu, mutta molemmista radoista jäi hyvä mieli: kaikki esteet olivat hallinnassa, lähtö radalle oli loistava, kontaktit täydelliset. Ensimmäisellä radalla tulos 15: hajotettu muurin ohjaajan kiirehtimisen takia, läpijuoksu-keinu ohjaajan hätiköinnin seurauksena ja viimeisen hypyn ohi ohjaajan hitauden takia. Toisella radalla tulos HYL, mutta en tiedä miksi, koska matkalla tippui rima ja toiseksi viimeinen este oli pujottelu, jonka Retta aloitti oikein, mutta toisessa välissä tuli virhe, jonka korjasin ja Retta tuli väärin ulos, jonka myös korjasin, mutta hällä väliä, lapussa on rima ja merkintä hyl.

Sunnuntai meni aamuyöstä iltaan Pietarissa. Tuomari arvosteli 180 koiraa, joten voi kuvitella että yhtä ei kovin kauan "ihailtu": Tikka ri ROP ja saamamme diplomin mukaan myös BIS juniori, vaikka ei BIS kehään jääty.

Tänään 2,5 tuntia jäällä eikä upottu kertaakaan!
 
Kenkku on myös mukana, vaikkei kuviin osu, vaan kävelee mieluummin perässini jo tehtyjä, tallatuja jälkiä ja tarkkailee, että lauma kestää kasassa.