sulavia lumia, siivoamatta jättämisiä ja turhan monta kahvikupillista- siinä tämä päivä tiivistetysti ja kampaajakin peruutti aamuyhdeksältä tämän päivän ajan.


Woo Wha käy pentulaatikossa vain välttämättömät hetket, siivous- ja syöttötuokiot. Usein se makaa puhki kuovitulla pilkkupatjallaan vieressä. Pururata ja pyyheliina auttavat vähän, mutta kuten ylätassustakin näkee, kuraa riittää. Pennuilla varmaan hiekanmuruset tuntuvat kielessä.

Tänään eivät edes kuvat meinanneet onnistua, mutta tässä muutama Wookulainen. Se on tänään sitten 2 viikkoa täynnä!


Tänään käytiin Aulin kanssa agilityhallilla ja kokeiltiin ottaa videopätkiä Tikun ja Matan radoista. Tikulla löytyy vielä asioita, joita on harjoiteltu tosi vähän, mutta edistystäkin on. Alla muutama linkki Tikkarin ja Matan tämän päivän ratoihin.

Tikkarin eka vauhtirata
www.youtube.com/watch

sitten kaksi Aulai& Mataa  www.youtube.com/watch ja Auli unohti loppukiemurat www.youtube.com/watch
ja vielä Tikkarin huonompi esitys (vai ohjaajan), tosin Auli myöhästyi radan alusta. Ja huomenna menen ottamaan pujottelua siltä väärältä puolelta, etten taas jymähdä www.youtube.com/watch  On se vaan mukava laji tuo agility- ja pääsiäisenä tulee täyteen 19 vuotta minun ensimmäisitä virallisita kisoista Mini on helppo verrattuna  maxiin, näin se vaan on!