Tällä viikolla oli joka päivä jotain. Maanantai-iltana ajettiin Päivin kanssa Orimattilan iltakisoihin. Nyt on Rettalla eka merkintä kilpailukirjassa pyöreä 0, kisa ei olisi voinut paremmin mennä, 55 ilmoittautuneesta sijoitus 4. Alla kuvassa matkaseuralaiset Päivi ja Luka, jotka sijoittuivat jälkimmäsellä radalla upeasti toisiksi. Päivi löytää omat radat linkin takaa
rata 1: http://www.youtube.com/watch?v=hEFKMZHAKEc
rata2: http://www.youtube.com/watch?v=qhkXI0CbXJY
Tiistai on tokopäivä: Retta harjoitteli Tapiksen kentällä omassa ryhmässään, mutta paikalle tuli myös kelpotuttuja, alla Sanna ja japsi Helmi Rettan ryhmästä, Tiina  &  Arwo ja Marika & Nemo.

Keskiviikkona on Retta agilityryhmän vuoro, mutta nyt se sai jäädä väliin. Mitäpä tässä enää lisää kouluttamaan, kun nolla tuli. Eikö se silloin osaa jo kaiken? Ei vaan, ajattelin, että Retta on kohta burn out kaikesta tekemisestä,  Woo Wha pääsi mukaan, sai sekin vähän vaihtelua.

Torstaiaamuna auton keula puoli seitsemän kohti Kangasniemeä: Tikkari PU2 varasert ja Stukova ROP. Molempien poikien esiintyminen oli pelkkää nuuskaamista. Lopulta luovutin ja Myllylän Lasse vei Stukovan ROP-kehään. Stukovasta oli hirveän ällistyttävää, että minä seisoin kehän laidalla=ei nuuskinut enää. 
 
Rape oli taas hienosti PU2. Alla sert voittaja, PU3 Evallens Chocolate Boycott, Papu, ja Stukie, pitkät jalat ja pätkät jalat....Stukova on kuin maanvetovoima olisi kohdistunut siihen voimaakkaammin kuin muihin.

Viikonloppua odotetaan innolla, luvassa Retta Ekybelginä.