Tikkarin C I B valioarvovahvistus saapui, ei ollut pitkä prosessi; ei cacibien osalta eikä vahvistaminenkaan.

Seuraava tavoite Tikulla on galaksin kaunein.

Täällä nautitaan kesän viimeisistä säteistä. Eilen koirilla oli luu- ja rustopäivä, joten tänään ne makailivat oikein tyytyväisinä mahat pulleina pihalla. Tämä on elämää a la Woo Wha!  Löysin muuten kirppikseltä oikein sopuhintaan kivan päiväpeiton (joita on jo kymmeniä), joka levitettiin takapihan aurinkoon.

Alla Retta, jolla ei silmät pysyneet auki.

Viime viikonlopun agitulokset: Tiku jäi ohjaajan jalkoihin, Hyl, 0-voitto, hyl, Retta 2x 10 vp, sij 4. Vesalehdon radat oli rataprofiililtaan tämän vuoden parhaimmat: ei läpinäkyviä ansoja, mutta ohjaus vaati tarkkuutta. Radoista jäi kyllä kaikin puolin mukavamaku; koirat onnistuivat erinomaisesti, minä ohjaajana varmaan kohtuullisesti....Veera lupasi pari kuvaa Tikusta, lisään perään, kuhan saan.

Nyt on syksylle enää suunniteltu kolme tapahtumaa, pitänee selata kisa- ja näyttelytietoja, josko johonkin ilmoittaisi, jollain rintamalla. Seuraavat Raunio Pera A lauantaina, 17.9 agikisat Lranta ja 18.9 alueen etsintäharjoitus Utissa, johon pääsen koirakoksi Rettan kaa meidän eka "virallinen" etsintäosuus, riittääköhän omat taidot lähellekään.
Kaikkea pitää tehdä.
Kaikkia ovia tempoa.
Kaikkia kuita kurkotella.

- Tommy Tabermann -