1242985235_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Yllä Tii Pii Lappeenrannan agikisoissa. Porvoon iltakisoissa ei mennyt kovin hyvin, tai no virheitä ei ainakaan ehtinyt tulla.  Tiistai-iltana vaikutti, että Tii Pii reväytti jalkansa harjoituksissa. Keskiviikkoiltana ajettiin Porvoon iltakisoihin ja paikalla päätin, että Tii Piistä ei ole kisaamaan, mikä oli varmasti ihan oikea päätös. Nyt Tiipi on kahden viikon levolla ja kipuläääkeillä, eli doping-aika käynnissä.

Mutta vaikka Tii Piistä ei suuren suuri agilitykoira tullutkaan, niin tuli ällistyttävän hyvä jalostuskoira, ainakin kun katsoo mitä Tii Piin junnut näyttelyistä saavat:
Jilla Ryhmänäyttely Lappeenranta VSP ja ties kuinka mones sert ja Pate Rovaniemi ROP ja sert heti ekasta näyttelystä. Onnea molemmille! Pennuista puolet on nyt näyttelyissä käyneet, kukahan potkisit loput näyttelyihin! Vink Vink, Leila ja Sanna ;-)

Myös Tikkari ja Kenkku olivat Lappeenrannan näyttelyssä. Kenkun arvostelu kuvaa hyvin koiraa: Omanarvon tunteva ja näyttävä upeasti esiintyvä narttu. Kaunis pää, täydellinen purenta. Hampaisto upeassa kunnossa, 10 ja puolen vuoden ikää mahdoton arvata hampaiston perusteella. Tilava runko, ylälinja hiukan painunut. Rauhalliset, vakaat liikkeet, mallikelpoinen esiintyminen. Hieman leveä edestä, kapea takaa. Loistavssa kunnossa!, Näin Päivi Eerola 21.5.2009

Tikkari oli luokkansa toinen. Saipa KP:n kuitenkin. On muka pitkä kuono.........Miten niitä tyttöjä voi muutoin tökkiä.... Kauniit silmät, hyvä ilme, sujuvat liikeet.... Ja eilen häntä kiertyi ekaa kertaa oikealle....outo häntä.

1242985224_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Pico ehti Tii Piin pennuista ensimmäisenä, tässä Sannan ensi tunnelmat:
Pico oli aivan villinä ja kävi kierroksilla. Lähdössä ei voinut pysy, kun pitihän sitä käydä vähän tervehtimässä ajanottajia ja tuomarinsihteeriä :-) Positiivista oli ettei tullut yhdestäkään hypystä alta (rimat 55) ! Kaikki hypyt nyt ei ihan ehtinyt tulee eteen kun oli niin kiire ... Mutta kauhun hetkiä Pico järjesti A:lle, kun se tuli miljoonaa A:lle ja harjalta hyppäs monta metriä A:lta eteenpäin = lentävä kelpie. Ei siis koskenut koko toiseen puoleen A:sta !!! Meinas tulla sydänkohtaus, kun katto sitä lentoa. Mutta onneks koira on kunnossa eikä mitään vammoja tuosta tullut. Eli ei kun uudestaan A:lle ja nyt otettiin sitten kunnolla. Jännittävä kisakokemus Picolle ja mulle :-)

 

1242986045_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minulla on hirveästi hienoja kuvia mailissä, laittelen kunhan ehdin, mutta yllä Lucky.