Marjo löysi hauskan otoksen vuosikymmenien takaa Porvoon Palveluskoirayhdistyksen 50 vuotisjuhlamuisteloista.

Windy radalla, silloin pöydällä maattiin, takana tuomari Soini Saarela perin tarkkana, että koira varmasti kestää makuulla. Vuosi lienee 1992 kun olin tekemässä dilpomityötä Nesteellä ja sen vuoden vietin Porvoossa. Harmi, ettei kuvan taso riittänyt suurennosta. Oli hienot verkkarit, eikä nuo kengatkään agilitytasoa täytä enää tänäpäivänä.

Tänään ehdittiin hyvin lenkille. Annoin aamulla siivet, joten kakkaa ruiskusi.Tosin tämä oli eka aamu, kun oli huone putipuhdas= ei kakkaa, ei pissaa.

On se ihme,että valokuvaus onnistui melko hyvin tänään, löysin taas vahingossa hyvät asetukset. Kannattaisi lukea ohjevihko, mutta se ei minun luonnolle sovi. Ja vuodatuksen kuvat taas toimii. Monta hyvää asiaa tässä päivässä.

Elsa metsän henki.



erilaisia korvia: Roka eli neiti MM, Sievi ja Terho.


Kaikki yhdessä.

Tuleeko teille tästä mielee Dumbo-satu?


ja loppuun on säätössä vielä yksi kuva: Saul kerää luokkaretkeen rahoja myymällä niitä iäikuisia keksejä (arrgh), töissä yksi pyysi, että tuotko hänele niitä suklaakeksejä, joten aamulla kasasin kiirreellä joka laatua yhden ja kiire tuli, joten= ei mitään uutta tässäkään päivässä.

ota netistä: Energiantarve Koira ei syö pääasiassa täyttääkseen mahaansa vaan energiantarpeensa. Energiantarve vaihtelee koiran iän ja aktiivisuuden mukaan ollen noin 120-140 kcal/vrk jokaista metabolista elopainokiloa kohden eli Rettan kokoisen koiran energian tarve on n. 1800 kcal. Kekseistä Retta nettosi 2800 kcal, joten huominenkin on turvattu. Mutta ahne se ei ole: Retta jätti yhden keksin!