yllä lentää Retta. Kun käy katsomassa Reetan blogia villikoira.blogspot.fi niin Rettan tyttöllä Hyrrällä on kovin saman sorttinen ote uintiin.

Viikonlopun olin hakuleirillä Haukkulaaksossa, kouluttajana Jouni Lihavainen ja niin se vaan on, että kokemus, kun sitä on, niin sen tuntee. Tätä ennen olin ehkä uskaltanut tehdä treeneissä yhden tai kaksi tyhjää pistoa. Nyt laitettiin koira TÖIHIN ja toden totta ei se väsynyt eikä masentunut. Ja kyllä sen tsekin tuntee, kun menee hyvin. Ritvan Pimusta tehtiin kolmella harjoituksella rullakoira ja olen vieläkin täysin ällistynyt, miten helppoa se on kun osaa.

Lauantaina hävisin leiriltä sen verran, että ajoin agi piirinmestaruusjoukkuekisaan Tikkarin kanssa. Ja kyllä senkin tuntee, että ote agilityyn alkaa olla vähän kateissa. Ja tässä ei osoittava sormi osoita Tikuun vaan ohjaajaan; pitäisi olla aavistuksen räväkämpi ja aavistuksen napakampi (mutta ei ehkä yhtään nopeampi itse ;-) Hyvää radalla Tiku kääntyy pienesti. Alla kaksi Annen ottamaa kisoista. Se olikin minun tämän kesän/syksyn ainokainen startti...




Agilityn pariin palaan joskus, ja nyt on paljon uusia eväitä hakumetsään.




Ja taas menee...

Tänään lainasin Nealta toko-ruudun. Katsotaan oppiiko koira sen viikossa, jos on tarjolla 2 x päivässä.