tästä tuleekin tripla-agipäivä. Onneksi noita koiria on niin, ettei tarvitse yhden kanssa lähteä joka kerta. Aamulla Tiku oli hallilla Aulin kanssa, päivällä Retta ja Watti Suvin ja Sonjan ja illalla Marikan ryhmään.

Hanne tuli Wattin kanssa hiihtolomailemaan. Pääsin kokeilemaan Wattin ohjaamista radalla, no joo- olihan se varsin kylmää kyytiä ja sen jälkeen Retta tuntui unelmalta. Wattilla on sellainen menemisen meiningi; jos saisi liikkuvan ohjaajan, joka kestää menossa mukana, olisi potentiaalia vaikka mihin.

"Hengästyitkö?" kysyy Watti ja myhäilee mielessään.

Tikkari pääsi jäälle Wattin kanssa juoksentelemaan, eikä pikku ukkoa olekaan sen jälkeen näkynyt. Taitaa olla sängyn alla lataamassa akkuja. Kuinkahan saan sen hereille agilityä ennen.

Ja mitä Hyrrä sai näyttelystä: Nauhassa oli sinistä, mutta ei valkoista, ei siis sertiä, vaan eh: kovin oli pentumainen, rungon täytyy täyttyä ja liikkeet olivat hutiloivat. Tyypillinen nuoren koiran arvostelu.

Huomenna Tikulla ja Rettalla  on hieronta, mutta torstaina luvassa hakua päivällä,vois olla esim klo 14, mukaan mahtuu ja illalla klo 18 scbak:n erkkarin näyttelykokous  meillä, toivottavasti veri ei roisku niin kuin viime kokouksessa. Ja jos jostain löytyisi hakkuuaukea.....