Roskilden näyttelymatka oli kaikin puolin mahtava kokemus. Siellä kevät oli jo pitkällä ja kaikki kukat kukkivat. Talot olivat sööttejä kuin sadusta ja aurinko paistoi koko ajan. Harmi vaan, että tuuli oli niin voimakas, että auringosta huolimatta näyttelypaikalla oleminen meni värjättelemiseksi... ja naamat olivat ihan palaneet jo ekan päivän jälkeen. Aurinkovoide vaatekassissa ei auta, jos sitä ei laita.


Kuvattavaa riitti joka puolella.


Suuri oli tuomiokirkko jopa Wattin silmissä.



Tämä taisi olla eka koirareissu, jossa ei ollut minuuttiakaan shoppingia. Unta tuli hieman liian vähän, ruokailua sen sijaan aivan liikaa. Hotellin takana oli mahtava puisto. Alla poika ja emä, joilla leikki luisti puistossa.




Jos ympärillä oli historian havinaa, niin hotellihuoneen seiniä koristi modernimpi taide. Joka huoneessa oman laisensa. Tosin ei ymärretty, oliko takana jokin satu vai mikä...


Näyttelysaldo oli hmmmm... no ok eli yli kaikkien odotusten: Retta oli ekana päivänä ainoa kelpo, joka sai SAn ja oli siis ROP, Tiku kovassa joukossa VSP. Toisena päivän Watti oli Rop, Retta VSP ja Tiku ROP hienoimmalla arvostelulla koskaan:

"Real male, Excellent expression, worderful body. Excellent head, expression with lots of attitude, excellent mover. He is!!
Ja Tikuhan viihtyy, laivapoikaheartnyt myös Tanskan ja Pohjoismaiden valio.

Kun me korjattiin näyttelypalkinnot Tanskassa, Tarra hurmasi tuomarin Parikkalassa, Onnea Tommi ja Laura!
Ja Maukka kävi luonnetestissä, joten onnea myös uudelle valiolle!
Mitähän seuraavaksi? Ken tietää....

Kiitos Lasselle ja Arjalle Tikun tähtihetkistä!