näin se aika lentää kuin siivillä. Woo Whan pennut tänään ovat tänään kuusiviikkoisia ja Reetulaiset tulevat huomenna perässä.

Retta antaa pienokaisille aamu-, päivä- ja iltahörpsyt, mutta Woo Wha alkukantaisena koirana söi tänä aamuna oman ruokansa, meni pentuhuoneeseen ja oksensi=siinä teille maittava aamupala. Ja olihan se pentujen mieleen. Woon viesti taisi olla: Maito loppui juuri nyt!

Alla Retta aamuimaisulla klo kuusi. Imettäköön niin kauan kuin vain haluaa.

Nyt on ihan sellainen tunne, että isä-asia selviää ihan pian, kun eilen Finnzymes kysyi, mihin osoitteeseen näitä laskuja voi laittaa. Aina voi käydä katsomassa tietokannasta, joko näkyy diagnostics.finnzymes.fi//tietokanta/
Kelpieitä ei kovin montaa ole testattu, mutta kun lukee Kennelliiton sivuilta Cottonien jalostusepäselvyyksiä, niin voin vain kuvitella, kuinka paljon näytteitä on viime viikkoina mennyt polveutumistarkastettavaksi.

Tänään klo 18- raunioradalla pelastuskoirien tottelevaisuus-ja ketteryyskoe, jos haluat tulla seuraamaan. Minun koirat vain yleisönä, vaikka tämä oli Rettan yköstavoite tälle vuodelle. Päivä jäi liian vähän, joten ei lupaa osallistua eikä tässä ole harjoiteltukaan kolmee kuukauteen juuri mitään.